17 Червня 2024 р. 16:38

Звітний концерт народного художнього колективу Вокально-хорового колективу “Мозаїка” відбувся 15 червня у Сумській обласній філармонії

15 червня 2024 року в Сумській обласній філармонії відбувся звітний концерт народного художнього колективу Вокально-хорового колективу “Мозаїка”. Вихованці колективу дарували свої неперевершені голоси та закохували всіх присутніх у вокальне мистецтво, бо керівник колективу Галина Леонідівна Паненко та хормейстер Лариса Михайлівна Ільченко, Олена Володимирівна Ємельяненко (акомпаніатор), Маргарита Іванівна Падалка (акомпаніатор), Тетяна Володимирівна Сердюк (хореограф), Людмила Миколаївна Шатілова (акомпаніатор) завжди усе роблять професійно, наполегливо, натхненно та з любов’ю.

До уваги глядачів було представлено величезну кількість композицій у виконанні молодшого, середнього, старшого та молодіжного хорів. Репертуар мав неабиякий вплив на усіх присутніх: ліричні, патріотичні, народні, авторські пісні торкалися серця та душі.

Висловлюємо подяку за підтримку Управлінню освіти і науки Сумської міської ради, Обласному центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю і Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Щиро вдячні батькам вихованців колективу за допомогу, підтримку, активність.

Вітаємо колектив із феєричним завершенням навчального року. Зичимо найвищих досягнень, нагород та здобутків у новому навчальному році!

#ПДЮ_90