13 Вересня 2024 р. 15:32

У Палаці відбулася педрада, на якій розглянули питання, що стосуються організації освітнього процесу у 2024/2025 навчальному році

У Палаці відбулася педрада, на якій розглянули питання, що стосуються організації освітнього процесу у 2024/2025 навчальному році.

Колектив закладу привітав колег, які були нагороджені грамотами й подяками за досягнення.

Вітаємо керівника гуртка Палацу Дар’ю Олександрівну Шерстюк з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Джерело творчості» з художньо-естетичного напряму позашкільної освіти та нагородженням Дипломом ІІІ ступеня Міністерства освіти і науки України.

Грамотою Управління освіти і науки Сумської міської ради нагороджено Школу сучасного сценічного мистецтва «ShowK» (керівник Ксенія Юріївна Купрієнко) за зайняте І місце у номінації «театральне мистецтво» (друга вікова категорія) у міському етапі Всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної та загальної середньої освіти України «Територія творчості».

Вихованку народного художнього колективу Театру юних «Шпаківня» (керівник Валерія Ігорівна Бабенко) нагороджено грамотою Управління освіти і науки Сумської міської ради за зайняте І місце у номінації «театральне мистецтво» (перша вікова категорія) у міському етапі Всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної та загальної середньої освіти України «Територія творчості».

Більше як 45 років свого життя присвятила Палацу Лариса Миколаївна Тоскуєва. Дякуємо їй за плідну роботу, цікаві проєкти, незабутні заходи та неперевершені ідеї, за підтримку, активність та результативність.

Життя триває, новий навчальний рік розпочато. Нехай він буде безпечним, тихим, плідним та результативним.