01 Жовтня 2024 р. 15:13

30 вересня 2024 року двом випускникам Палацу Едуарду Булаві та Денису Тригубу присвоєно звання «Почесний громадянин міста Суми»

30 вересня 2024 року двом випускникам Палацу дітей та юнацтва Едуарду Булаві та Денису Тригубу, разом з іншими 17-тьма загиблими захисниками України, рішенням сесії Сумської міської ради присвоєно звання «Почесний громадянин міста Суми».

Едуард Олександрович Булава – випускник народного художнього колективу Ансамбль сучасного бального танцю «Веселка». Став на захист нашої держави 28 грудня 2022 року та командував одним із підрозділів безпілотних авіаційних комплексів 116 окремої механізованої бригади. Загинув 10.05.2024 року у Харківській області на Куп’янському напрямку, мужньо захищаючи Україну від навали загарбників.

 

Денис Станіславович Тригуб – випускник народного художнього колективу Хореографічний ансамбль «Радість». З перших днів війни захищав рідне місто Суми, а потім долучився до лав ЗСУ та воював на Донецькому напрямку у 58 бригаді. У серпні 2024 року отримав тяжкі поранення під час виконання бойового завдання, які виявилися несумісні з життям.

Пишаємося вихованцями Палацу, які стали на захист України, виборювали незалежність, волю нашої держави, захищали рідну землю та майбутнє українських дітей. Завдяки подвигу наших героїв ми продовжуємо жити, працювати та вірити в краще.

Пам’ятаймо, якою ціною здобувається перемога.